Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lúdica

revista de videojocs

 • 26
  Mecenas
 • 163.0
  mensuales
 • 1275.95
  total

Biografía

Els editors de la revista som Joan Galí i Marc Angrill, periodistes amb experiència com a redactors i gestors de diverses publicacions culturals. La resta de l’equip, per ara, són Joan-Albert Ros, redactor a Vadejocs i ARA Play, i el duo 15’ DE JOC, un programa sobre videojocs a YouTube presentat per Jaime de la Torre i Xavi Ramiro.

Creiem en els videojocs. Tractem els videojocs com a manifestació cultural, com expressió artística, i no només com a producte tecnològic de consum. Gaudim dels diversos gèneres i èpoques, sense deixar-nos arrossegar per les onades publicitàries dels videojocs d'èxit.

Creiem en el periodisme. Apostem per la qualitat més que per la quantitat de continguts i per ser un mitjà independent gràcies al suport dels subscriptors, sense dependre de la publicitat. Lúdica ha de destacar pel tractament rigorós, la integritat ètica i un coneixement profund dels temes que tractem.

Creiem en el català. Catalunya és un pol de creació i consum de videojocs, però si bé hi ha una gran quantitat de mitjans en castellà especialitzats en videojocs, en català n'hi ha molt pocs. Volem crear el mitjà especialitzat que creiem que mereix la societat catalana i servir d’altaveu de la creació, els esdeveniments i l'oferta formativa i professional; naturalment, ho farem en la nostra llengua.

PLA DE CREIXEMENT PER FASES
L'única manera de tenir un mitjà de qualitat és que sigui professional. I tenint en compte les dificultats de posar en marxa un projecte periodístic en una època de precarietat, l'hem plantejat de forma progressiva, per fases que es desbloquejaran segons la quantitat d'ingressos mensuals que tinguem. Com més diners, més dedicació; per tant, més i millors continguts.


Pre-alfa | 0-300€
Fase de prova en què treballarem sense cobrar durant un temps per veure si és viable el projecte. Els ingressos es reinvertiran. Oferirem:
- 2-3 peces (articles o vídeos a ludica.cat) setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments

Alfa | >300€
Compensarem la feina de l'equip amb un mínim de retribucions. Podrem oferir:
- 3 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast mensual

Beta | >900€
Ens podrem dedicar a mitja jornada. Cobrirem tots els esdeveniments catalans i crearem nous formats audiovisuals.
- 4-5 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast mensual

Gamma | >2.100€
Alguns membres de l'equip ens podrem centrar en treballar d'això. Obrirem una nova secció de notícies, farem crítiques dels jocs que vagin sortint i reforçarem l'oferta audiovisual.
- 5-7 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast setmanal

Delta | >3.500€
Ens dedicarem exclusivament a Lúdica i ampliarem l'equip. Per agrair el suport, donarem més i millors recompenses als subscriptors.
- Més de 7 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast setmanal

Les fases de creixement només tenen en compte el total d’ingressos provinents dels subscriptors. Els ingressos per publicitat, si n'hi ha, es destinaran a promoció, despeses i equipament.

Estadísticas generales

 • 26
  Mecenas
 • 163.0
  mensuales
 • 1275.95
  total
 • 30
  Publicaciones
 • 37
  seguidores
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat