Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lúdica

revista de videojocs EN CATALÀ

  • 46
    Mecenes

Biografia

Lúdica es va llançar el 4 de març de 2019 després de més d’un any de gestació. Els fundadors són els periodistes Marc Angrill i Joan Galí. L’equip el completen des dels inicis Jan Ros, que havia treballat en diversos mitjans especialitzats en videojocs, i s'hi van anar sumant els col·laboradors Laia Montes, Jaime de la Torre, Xavi Ramiro, Joan Pol Alcaraz, Raquel Casals, Marc Baiget, Agus Izquierdo i Edu Abad, per nombrar-ne uns quants. Formem un equip multidisciplinari en creixement que vol aportar una pluralitat d’enfocaments sobre el videojoc.
 
PRINCIPIS
Tractem els videojocs com a manifestació cultural, com expressió artística, no només com a producte tecnològic. Gaudim dels diversos gèneres i èpoques, sense deixar-nos arrossegar per les onades publicitàries dels videojocs d'èxit.
 
Fem bon periodisme. Apostem per la qualitat més que per la quantitat de continguts, per la reflexió més que la immediatesa, i per ser un mitjà independent gràcies al suport dels subscriptors, sense dependre de la publicitat. Lúdica ha de destacar pel tractament rigorós, la integritat ètica i un coneixement profund dels temes que tractem.
 
Promovem la cultura catalana. Volem crear el mitjà especialitzat que creiem que mereix la nostra cultura i servir d’altaveu de la creació, els esdeveniments i l'oferta formativa i professional que hi ha al territori, sobretot a Barcelona.

OBJECTIUS
  • Cohesionar l'ecosistema català del videojoc fent de nexe comunicatiu entre creadors, públic especialitzat i general, les institucions i el sector educatiu
  • Dignificar i divulgar la cultura dels videojocs a través d’un periodisme crític, de qualitat i profunditat
  • Consolidar-nos com a mitjà de referència del videojoc a Catalunya i ampliar la cobertura al País Valencià, Balears i Andorra
  • Retribuir progressivament la feina de l’equip en funció dels ingressos per garantir la professionalitat i la continuïtat de Lúdica
 
COM VA LA SUBSCRIPCIÓ?
Necessitem el suport d’una comunitat de subscriptors nombrosa i fidel per assolir els objectius. L'única manera de tenir un mitjà de qualitat és que sigui professional. Com més ingressos tinguem, més i millors continguts podrem oferir.
 
Subscriu-te a Lúdica aquí a l'Aixeta, que és la plataforma amb la qual gestionem els pagaments, atenem als subscriptors per missatge privat i on publiquem les recompenses associades a cada nivell de subscripció (mira la pestanya "SUBSCRIPCIONS", a dalt a la dreta).