Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lúdica

revista de videojocs EN CATALÀ

 • 48
  Mecenes

Biografia

Som un equip multidisciplinari format per Marc Angrill, Joan Galí, Jan Ros i els col·laboradors Laia Montes, Joan Pol Alcaraz, Raquel Casals, David Martorell, Marc Baiget, Agus Izquierdo i el duo 15’ DE JOC, programa a YouTube presentat per Jaime de la Torre i Xavi Ramiro.

Tractem els videojocs com a manifestació cultural, com expressió artística, i no només com a producte tecnològic de consum. Gaudim dels diversos gèneres i èpoques, sense deixar-nos arrossegar per les onades publicitàries dels videojocs d'èxit.

Fem bon periodisme. Apostem per la qualitat més que per la quantitat de continguts i per ser un mitjà independent gràcies al suport dels subscriptors, sense dependre de la publicitat. Lúdica ha de destacar pel tractament rigorós, la integritat ètica i un coneixement profund dels temes que tractem.

Promovem la cultura catalana. Volem crear el mitjà especialitzat que creiem que mereix la nostra cultura i servir d’altaveu de la creació, els esdeveniments i l'oferta formativa i professional que hi ha al territori, sobretot a Barcelona.


COM FUNCIONA LA SUBSCRIPCIÓ
Lúdica es manté gràcies al suport de la comunitat de subscriptors. T'hi pots subscriure aquí a l'Aixeta, la plataforma amb la qual gestionem els pagaments, atenem personalment als subscriptors per missatge privat i on publiquem les recompenses associades a cada nivell de subscripció (mira la pestanya "SUBSCRIU-TE", a dalt a la dreta d'aquesta pàgina).

Qualsevol nivell de subscripció et dóna accés a ludica.cat per tenir lectures il·limitades dels continguts. T'enviarem un usuari i una contrasenya personal diferents de les de l'Aixeta, ja que no podem unificar els dos sistemes (almenys en aquesta fase de creixement). Si tries "recorda'm" en iniciar sessió a ludica.cat, no caldrà haver de tornar-ho a fer en aquell dispositiu.

La resta de recompenses les oferim aquí a les publicacions de l'Aixeta: el videoblog, l'accés anticipat a continguts prèmium, les convocatòries o comunicats i el sorteig mensual. Et podem atendre per missatge directe de l'Aixeta per resoldre dubtes o tramitar algun canvi de les teves credencials.


PLA DE CREIXEMENT PER FASES
L'única manera de tenir un mitjà de qualitat és que sigui professional. I tenint en compte les dificultats de posar en marxa un projecte periodístic en una època de precarietat, l'hem plantejat de forma progressiva, per fases que es desbloquejaran segons la quantitat d'ingressos mensuals que tinguem. Com més diners, més dedicació; per tant, més i millors continguts.


Pre-alfa | 0-300€
Fase de prova en què treballarem sense cobrar durant un temps per veure si és viable el projecte. Els ingressos cobreixen despeses i es reinverteixen en promocionar-nos.
Oferim:
- 1-3 peces (articles o vídeos a ludica.cat) setmanals
- Butlletí (resum setmanal cada diumenge al teu correu electrònic)
- Agenda d'esdeveniments (sobre videojocs)
- Calendari de llançaments

Alfa | >300€
Compensarem la feina de l'equip amb un mínim de retribucions i la resta es reinvertirà.
- 3 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast mensual

Beta | >900€
Podrem cobrar una mitja jornada i pagar més col·laboradors. Cobrirem tots els esdeveniments catalans i crearem nous formats audiovisuals.
- 3-5 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast mensual

Gamma | >2.100€
Alguns membres de l'equip ens podrem centrar en treballar d'això. Podrem ampliar la cobertura al País Valencià, Balears i Andorra. Obrirem una secció de notícies i reforçarem l'oferta audiovisual i la periodicitat del podcast.
- 5-7 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast setmanal


Les fases de creixement només tenen en compte el total d’ingressos provinents dels subscriptors. Els ingressos per publicitat, si n'hi ha, es destinaran a promoció, despeses i equipament.

Estadístiques generals

 • 48
  Mecenes
 • 66
  Publicacions
 • 81
  et segueixen