Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lúdica

revista de videojocs

 • 28
  Subscribers
 • 144.0
  monthly
 • 1688.19
  total

Bio

Som un equip multidisciplinari format per Marc Angrill, Joan Galí, Jan Ros i els col·laboradors Laia Montes, Joan Pol Alcaraz, Raquel Casals, David Martorell i el duo 15’ DE JOC, un programa sobre videojocs a YouTube presentat per Jaime de la Torre i Xavi Ramiro.

Creiem en els videojocs. Tractem els videojocs com a manifestació cultural, com expressió artística, i no només com a producte tecnològic de consum. Gaudim dels diversos gèneres i èpoques, sense deixar-nos arrossegar per les onades publicitàries dels videojocs d'èxit.

Creiem en el periodisme. Apostem per la qualitat més que per la quantitat de continguts i per ser un mitjà independent gràcies al suport dels subscriptors, sense dependre de la publicitat. Lúdica ha de destacar pel tractament rigorós, la integritat ètica i un coneixement profund dels temes que tractem.

Creiem en el català. Catalunya és un pol de creació i consum de videojocs, però si bé hi ha una gran quantitat de mitjans en castellà especialitzats en videojocs, en català n'hi ha molt pocs. Volem crear el mitjà especialitzat que creiem que mereix la societat catalana i servir d’altaveu de la creació, els esdeveniments i l'oferta formativa i professional; naturalment, ho farem en la nostra llengua.

PLA DE CREIXEMENT PER FASES
L'única manera de tenir un mitjà de qualitat és que sigui professional. I tenint en compte les dificultats de posar en marxa un projecte periodístic en una època de precarietat, l'hem plantejat de forma progressiva, per fases que es desbloquejaran segons la quantitat d'ingressos mensuals que tinguem. Com més diners, més dedicació; per tant, més i millors continguts.

Pre-alfa | 0-300€
Fase de prova en què treballarem sense cobrar durant un temps per veure si és viable el projecte. Els ingressos es reinvertiran en promocionar-nos i pagar els col·laboradors. Oferim:
- 1-3 peces (articles o vídeos a ludica.cat) setmanals
- Butlletí (resum setmanal cada diumenge al teu correu electrònic)
- Agenda d'esdeveniments (sobre videojocs)
- Calendari de llançaments

Alfa | >300€
Compensarem la feina de l'equip amb un mínim de retribucions i la resta es reinvertirà. Podrem oferir:
- 3 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast mensual

Beta | >900€
Podrem cobrar una mitja jornada i pagar més col·laboradors. Cobrirem tots els esdeveniments catalans i crearem nous formats audiovisuals.
- 3-5 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast mensual

Gamma | >2.100€
Alguns membres de l'equip ens podrem centrar en treballar d'això. Podrem cobrir les iniciatives sobre videojocs que es fan al País Valencià, Balears i Andorra. Obrirem una secció de notícies i reforçarem l'oferta audiovisual i la periodicitat del podcast.
- 5-7 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast setmanal

Delta | >3.500€
Podrem constituir un petit equip dedicat plenament a Lúdica i ampliarem l'equip. Podrem fer crítiques en profunditat dels jocs que vagin sortint. Per agrair el suport, donarem més i millors recompenses als subscriptors.
- Més de 7 peces setmanals
- Butlletí
- Agenda d'esdeveniments
- Calendari de llançaments
- Podcast setmanal

Les fases de creixement només tenen en compte el total d’ingressos provinents dels subscriptors. Els ingressos per publicitat, si n'hi ha, es destinaran a promoció, despeses i equipament.

Numbers

 • 28
  Subscribers
 • 144.0
  monthly
 • 1688.19
  total
 • 40
  Posts
 • 43
  followers
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat