Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lúdica

revista de videojocs EN CATALÀ

  • 42
    Subscribers

Bio

Lúdica es va llançar el 4 de març de 2019 després de més d’un any de gestació. Els fundadors són els periodistes Marc Angrill i Joan Galí. L’equip el completen des dels inicis Jan Ros, que havia treballat en diversos mitjans especialitzats en videojocs, i s'hi van anar sumant els col·laboradors Laia Montes, Jaime de la Torre, Xavi Ramiro, Joan Pol Alcaraz, Raquel Casals, Marc Baiget, Agus Izquierdo i Edu Abad, per nombrar-ne uns quants. Formem un equip multidisciplinari en creixement que vol aportar una pluralitat d’enfocaments sobre el videojoc.
 
PRINCIPIS
Tractem els videojocs com a manifestació cultural, com expressió artística, no només com a producte tecnològic. Gaudim dels diversos gèneres i èpoques, sense deixar-nos arrossegar per les onades publicitàries dels videojocs d'èxit.
 
Fem bon periodisme. Apostem per la qualitat més que per la quantitat de continguts, per la reflexió més que la immediatesa, i per ser un mitjà independent gràcies al suport dels subscriptors, sense dependre de la publicitat. Lúdica ha de destacar pel tractament rigorós, la integritat ètica i un coneixement profund dels temes que tractem.
 
Promovem la cultura catalana. Volem crear el mitjà especialitzat que creiem que mereix la nostra cultura i servir d’altaveu de la creació, els esdeveniments i l'oferta formativa i professional que hi ha al territori, sobretot a Barcelona.

OBJECTIUS
  • Cohesionar l'ecosistema català del videojoc fent de nexe comunicatiu entre creadors, públic especialitzat i general, les institucions i el sector educatiu
  • Dignificar i divulgar la cultura dels videojocs a través d’un periodisme crític, de qualitat i profunditat
  • Consolidar-nos com a mitjà de referència del videojoc a Catalunya i ampliar la cobertura al País Valencià, Balears i Andorra
  • Retribuir progressivament la feina de l’equip en funció dels ingressos per garantir la professionalitat i la continuïtat de Lúdica
 
COM VA LA SUBSCRIPCIÓ?
Necessitem el suport d’una comunitat de subscriptors nombrosa i fidel per assolir els objectius. L'única manera de tenir un mitjà de qualitat és que sigui professional. Com més ingressos tinguem, més i millors continguts podrem oferir.
 
Subscriu-te a Lúdica aquí a l'Aixeta, que és la plataforma amb la qual gestionem els pagaments, atenem als subscriptors per missatge privat i on publiquem les recompenses associades a cada nivell de subscripció (mira la pestanya "SUBSCRIPCIONS", a dalt a la dreta).