Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Lúdica

revista de videojocs EN CATALÀ

  • 43
    Subscribers

Arriba el podcast de Lúdica

Molt aviat estrenarem un podcast mensual i volem explicar-vos com serà i on el podreu escoltar.
Com sabreu els més fidels al videoblog, ja fa temps que volíem començar el podcast. Després d'enllestir diversos temes prioritaris de la revista, ens hem posat a enllestir la versió radiofònica que des del començament volíem que tingués Lúdica. Els podcasts són, actualment, un dels continguts més consumits d'Internet i nosaltres mateixos en som àvids oients. A diferència dels textos i els vídeos, els pots escoltar mentre fas altres activitats i tenen la qualitat de connectar de manera més personal amb l'audiència. No volem, doncs, desaprofitar aquest format per comunicar d'una altra manera i arribar a nova gent que escolta més que llegeix. 

L'estructura dels programes és la següent: una secció molt breu sobre actualitat, repassant el que hem publicat i els comentaris de l’audiència; una secció dels videojocs recomanats del mes anterior, i la tertúlia monogràfica, que serà el gruix del podcast. En aquestes tertúlies participaran diversos col·laboradors per aportar més punts de vista i coneixements sobre el tema en qüestió. Parlarem de temes transversals del videojoc, sempre intentant aportar reflexions interessants i aprofundint en el potencial del videojoc per transmetre experiències úniques.

El podcast tindrà una periodicitat mensual i es publicarà la segona setmana del mes. Els subscriptors de nivell Lector o superior el podran escoltar uns dies abans que la resta. Rebran un enllaç d'accés anticipat via l'Aixeta. Llavors el distribuirem a la resta de plataformes. En principi el podreu escoltar a YouTube, Ivoox, Spotify, Apple Podcast (iTunes) i Google Podcast. Tanmateix, a ludica.cat el podreu trobar amb els enllaços a les diverses plataformes perquè l'escolteu a la que preferiu.

El primer programa s'estrenarà en qüestió de dies i tractarà sobre la rellevància del videojoc a la cultura, és a dir, si és o pot ser art, quin potencial expressiu té i quina és la percepció que en té la societat en general. Esperem que us engresqui com a nosaltres! Ens escoltem molt aviat!