Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lúdica

revista de videojocs EN CATALÀ

  • 43
    Mecenes

Lúdica ha iniciat la partida. Esperant jugadors...

Estem en proves, però sortim el març! Volem ser la revista de videojocs de referència en català, cobrir el que es fa aquí i oferir des de l'assaig més intel·lectual fins a l'humor més desenfadat, ja sigui en escrit, vídeo o podcast. Preferim la qualitat a la quantitat, però volem les dues coses! Per aconseguir-ho, calen diners. L'esforç ja el posem nosaltres.
Lúdica creixerà per fases segons els ingressos que tinguem. I, de la mateixa manera, en funció del que paguis al mes, rebràs un seguit de recompenses —i el nostre sentit agraïment, clar—. El micromecenatge continu ens permetrà no dependre de la publicitat, sinó dels subscriptors. Volem que Lúdica se sustenti en una comunitat activa que pugui fer viable el projecte.

L'Aixeta, a més de permetre'ns gestionar les subscripcions i distribuir les recompenses, serà el canal exclusiu a través del qual informarem els subscriptors sobre en què treballem i com ho fem. Serem transparents, especialment amb com administrem les aportacions. Les publicacions com aquesta seran quasi totes exclusives per als subscriptors.

Fa més d'un any que Lúdica es va començar a gestar. Hem procurat filar prim en el model periodístic i econòmic per posar en marxa un mitjà ambiciós tot i les dificultats dels temps actuals. Hem fet proves i llimat els caires d'un projecte engrescador que sabem que no deixa de ser arriscat. Ens hem atrevit, ens hi dedicarem, pots estar-ne segur, però res no tindrà sentit si no hi ha un públic a l'altra banda, una comunitat viva.

Si Lúdica és el joc, vosaltres sou els jugadors. Comencem la partida?