Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Lúdica

revista de videojocs EN CATALÀ

  • 49
    Mecenes

COMUNICAT | Límit de lectures web per a no subscriptors

A partir d'ara, Lúdica tindrà un límit de lectures d'articles per als qui no són subscriptors.
Hem implementat al web un màxim de lectures per als no subscriptors que s'aplica a la majoria d'articles, però no a la portada ni a les pàgines d'informació sobre la revista ni als recursos com els calendaris o el glossari. Amb aquesta mesura pretenem posar de manifest que la revista és un servei i, com a tal, comporta un esforç dels professionals que hi ha al darrere. Ens hem acostumat que el periodisme digital és gratuït, però no ho és perquè no costi res, sinó perquè qui el paga és la publicitat o les subvencions. No estem descobrint res, però volem fer explícita aquesta reflexió. Ens agradaria poder comptar amb alguna altra font d'ingressos, però la publicitat no és viable per mantenir el nostre projecte ni tenim cap ajuda externa. L'únic que pot fer subsistir Lúdica són els subscriptors.

Segur que us heu adonat que tots els mitjans de comunicació han anat adoptant el model de subscripció en els últims anys. Hem constatat que el mercat publicitari l'estan acaparant Google, les xarxes socials i els influencers de masses, ens és impossible guanyar prou diners amb publicitat de cap mena. Des del començament sabíem que seria molt difícil aconseguir la viabilitat, ja que el nostre públic objectiu és relativament petit, per això el pressupost al qual aspirem és ínfim en comparació a un mitjà convencional. Només aspirem a compensar les despeses i part de l'esforç de l'equip. I si aconseguim que un petit percentatge de la nostra audiència se subscrigui ni que sigui per 2 € al mes, podrem garantir la continuïtat de Lúdica i fer que creixi significativament. Cada subscripció dignifica una fracció de la nostra feina, és un petit pagament pel servei de continguts més les recompenses corresponents al nivell del subscriptor. Cada aportació, a més, és una reinversió perquè la revista creixi i puguem oferir un servei cada cop millor pel mateix preu.

Com afecta el canvi als subscriptors

Per als qui ja estiguin subscrits l'únic canvi serà que els hi enviarem un usuari i una contrasenya personal per accedir a ludica.cat sense cap límit de lectures, independentment del seu nivell de subscripció. Són unes credencials diferents de les de l'Aixeta, ja que no podem unificar els dos sistemes. Si trieu "recorda'm" en iniciar sessió a ludica.cat, no caldrà haver de tornar-ho a fer en aquell dispositiu. Totes les recompenses de cada nivell de subscripció seguiran oferint-se com fins ara.

Com a subscriptors us podem atendre per missatge directe de l'Aixeta per resoldre dubtes o tramitar algun canvi de les vostres credencials. Esperem que no us suposi cap inconvenient el nou sistema.
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat